01/05/2024

Семінар-практикум «Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»): виховуємо гідних захисників України».

 

24 квітня 2024 року КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» спільно з КЗ «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді» у форматі онлайн  було проведено семінар-практикум   «Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура»): виховуємо гідних захисників України»


Під час проведення заходу спікери зосередили увагу на таких питаннях:
  •   Умови та особливості І та ІІ етапу гри «Джура» у 2023/2024 н. р.: організаційні та змістові засади проведення (Данило НАЗАРЕНКО, завідувач національно-патріотичним відділом КЗ"КОЦТКЕУМ").
  •  Заліковий конкурс інтелектуальна гра-вікторина «Відун» (Андрій ПРОПАДУЩІЙ, методист центру КЗ «КОЦТКЕУМ, Андрій БЕШКУРЕНКО, керівник гуртка «Інгульська Січ»).
  •   Відпрацювання практичних навичок з медицини на смузі перешкод. Надання домедичної допомоги та транспортування потерпілого в змаганнях «Рятівник»  (Оксана КОМПАНІЄЦЬ, методист центру КЗ «КОЦТКЕУМ").
  •   Формування української національної ідентичності в учнів у контексті російсько-української війни (Юлія ФЕДОРОВА, заступник директора КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського», кандидат педагогічних наук; Олександр МОРОЩУК, методист НМЛ виховної роботи, фізичної культури та безпечного освітнього середовища КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського»).
  •   Організація самоврядування й роботи таборової старшини в конкурсі «Таборування»  (Данило НАЗАРЕНКО, завідувач відділу національно-патріотичного виховання КЗ «КОЦТКЕУМ").
  •  Навчання та відпрацювання вмінь і навичок цілевказання та радіодисципліни (конкурс «Пластун») ( Оксана КАРГОПОЛОВА, завідувач краєзнавчим відділом КЗ «КОЦТКЕУМ").
  •  Подолання туристсько-спортивної та військової смуги перешкод відповідно до умов для середньої та старшої вікових груп (11-14 та 15-17 років) (Данило НАЗАРЕНКО, завідувач національно-патріотичним відділом КЗ"КОЦТКЕУМ").
  •  Системи керування та навігація БПЛА (Оксана КОМПАНІЄЦЬ, методист центру КЗ «КОЦТКЕУМ").





Матеріали для учасників заходу розміщено за посиланням:

Немає коментарів:

Дописати коментар

Запрошуємо до участі в проєкті "Грай за рівність"!

🔥🔥🔥Шановні вчителі фізичної культури!  Фонд Klitschko Foundation , Міністерство освіти і науки України та наша науково-методична ...